dilluns, 25 d’abril del 2011

FEM POESIA

Hola de nou a tots i totes, torne a escriure en motiu de la Poesia. Des de que vaig descobrir el projecte “Poesia eres tú” no he deixat de buscar i navegar per la web i vull compartir amb vosaltres alguns dels "descobriments"que he fet.
En primer lloc vullc parlar-vos del magnífic treball que un grup de professionals, apassionats per la pedagogia, han fet i no sols l'han fet, sinó que, l'han publicat gratuïtament en format digital. Us parle del llibre Volem Versos, un llibre de poesia infantil i juvenil amb poemes sobre el llibre, la lectura i la biblioteca.
http://bibliopoemes.blogspot.com/2009/10/volen-versos-llibre-de-poesia-infantil.html

Us anime, per favor, a que descobriu aquest món. La poesia no és un suport complicat e impossible d'abordar en infantil. La poesia és sentiment, interpretació, creativitat, amor, imaginació, fantasia, realitat, creació...

Blog on he trobat aquesta genialitat: Poesia infantil i juvenil http://bibliopoemes.blogspot.com/
Pegue una miradeta a aquesta pàgina: http://www.xtec.es/serveis/crp/a8904081/poesia.htm

Per una altra banda he trobat  una revista digital de poesia per a nens i nenes: Pissiganya.
Pissiganya ha estat una idea de la Martina Escoda, ex-alumna de l'escola, i d'Andreu Galan. És per això que hi trobareu tants poemes d'alumnes de l'Orlandai. 
Pissiganya és la primera revista digital de poesia infantil escrita per xiquets i xiquetes de les diferents escoles de primària d’arreu del País Valencià, les Illes Balears, Catalunya i la Catalunya nord, poetes tots ells en llengua catalana.
Si voleu saber més, pitgeu aqui:







1 comentari:

  1. Gràcies per recomanar el blog i el llibre digital de poesia. Des d'ara es llegim i compartim.

    Besadetes

    ResponElimina