dimarts, 19 d’abril del 2011

INFORMÀTICA A L'ESCOLA

Degut al 25 aniversari del Seminari d'Informàtica de Castelló s'organitzen les jornades Informàtica a l'escola 2.5

Sent la necessitat de compartir amb tots vosaltres les emocions que en mi van despertar aquestes jornades. Si be és cert que per a molta gent van ser unes jornades més, a les que no valia la pena acudir... jo no puc dir el mateix.
Aquest cap de setmana vaig poder sentir com s'encenia la flam que duc a dintre, eixa flama que no em deixa respirar i que alhora em dona tot l'oxigen. La flama de la il·lusió, de l'esperança en l'educació com a eina de canvi, reflexió, creació, cooperació.
En el ritme de vida que duem, podria definir-lo com a frenètic, de vegades deixem de banda interessos personals, pedagògics...per atendre a altres qüestions que se'ns plantegen, en ocasions molt diferents a les nostres inquietuds. Però iniciatives com les que hem descobert aquestes jornades, juntament amb els seus protagonistes, m'han ajudat a oxigenar aquesta flama, que encara que no estava apagada, si estava dèbil, llunyana, enfonsada.

Voldria convidar a tota la gent que no va poder acudir a les jornades, a que visite la pagina web del CEIP San Walabonso. Aquesta escola du a terme una tasca molt valuosa pel que fa a la integració de les TIC en la vida escolar de l'alumnat, ja que proposa la integració de les TIC d'una manera innovadora i no des del reproduccionisme al que estem acostumats. Per si fora poc tot el que fan, a més a mes ho comparteixen.

No voldria acomiadar-me sense donar les gracies a tota la gent que va fer possible aquestes jornades i als nostres mestres de Noves tecnologies per ser com son.



CEIP San Walabonso

Programa de les jornades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada