dimarts, 1 de març del 2011

Un món per descobrir

¿Blog?
Per a mi és tota una aventura conèixer i aprendre a utilitzar les eines que les noves tecnologies ens ofereixen, però sens dubte està sent una aventura molt enriquidora, la qual tinc moltes ganes de continuar.
Aquest blog es crea a partir d'una proposta que se'ns fa en l'assignatura L20_noves tecnologies aplicades a l'educació, la qual consisteix, entre altres coses, en descobrir que és un blog, com es crea, per a que serveix...amb la finalitat d'introduir-nos en les noves tecnologies.

Reflexió sobre el procés:
Per a mi introduir-me en el món de la informàtica era tot un repte, potser per l'errònia concepció que tenia d'aquesta.
La creació del blog, el primer que m'ha mostrar és que les coses no son tan difícils com pareixen, que realment amb ganes d'investigar, de conèixer, d'aprendre... tot és possible. Un altre aspecte que voldria ressaltar, és l'actitud i habilitat d'autonomia que potència aquesta tasta. Abans de iniciar-me en la creació del blog, aquest idea("autonomia","autodidacta") era aterradora, a poc a poc, a mesura que m'endinse en aquest món tecnològic m'agrada cada volta més aquesta idea.
Per una altra banda, la xarxa ens permeten posar-nos en contacte amb persones, projectes, materials de tot tipus...per tant ens submergim en un marc comunicatiu, relacional, col·laborador...sense límits, sense fronteres on existeix un proces constant de construcció del coneixement, tant individual com col·lectiu.
Per últim i centrat-me en els blocs relacionats amb l'educació (edublog), voldria dir que em semblen genial. He trobat blocs dirigits a pares i mares, a altres mestres, blogs reflexius, blogs més teòrics, blog on s'inicien projectes col·laboratius...en definitiva tots ells desenvolupem una tasca increïble i que a més no tenen cap problema en compartir-la. Con diu el nostre professor, Jordi Adell, estem en deute amb ells.

2 comentaris:

  1. Hi a little teacher!! i am so proud about you and this blog, i never will imagine you using this stuff, absolutely fantastic idea!
    Congratulations!

    ResponElimina
  2. moltes gracies xurra, espere que segueixes llegint-ho.
    I'm excited about the things I am learning, thank you very much.
    I'm glad you like i hope you keep reading the blog
    I miss you xurripe

    ResponElimina